Data Science for Beginners

Το πρώτο πρόγραμμα εκπαίδευσης στην Ελλάδα, εστιασμένο στην πρακτική εκπαίδευση στο "Data Science" για αρχάριους, σχεδιασμένο ειδικά για τις ανάγκες της αγοράς εργασίας. Παρέχει εξειδικευμένη επαγγελματική πιστοποίηση για θέσεις εργασίας στην τεχνολογία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Εβδομάδες

Θεματικές ενότητες

Ώρες / Εβδομάδα

Τι θα κερδίσετε με τη συμμετοχή σας;

Αποκτήστε πρόσβαση σε όλα όσα χρειάζεστε για να βελτιώσετε τις δεξιότητες σας στον χώρο του Data Science και επικοινωνήστε με επαγγελματίες του χώρου.

Εκπαίδευση

Αποκτήστε τις Δεξιότητες που Ζητούνται από τους Επαγγελματίες του Data Science το 2024.

Πιστοποίηση

Πιστοποίηση από την Reatcode, μέλος του GSIC powered by Microsoft.

Networking

Όσοι ολοκληρώνουν το Πρόγραμμα, θα μπουν στη βάση των Πιστοποιημένων Professionals, με ευκαιρίες διασύνδεσης με συναδέλφους και ευκαιρίες καριέρας.
Write your awesome label here.

Εκπαιδευτικές Ενότητες

Το πρόγραμμα αποτελείται από 4 (τέσσερις) υποχρεωτικές ενότητες και 1 (ένα) final project. 

1. Introduction to Data Science

2. Data Analysis in Power BI

3. SQL - Relational Databases

4. Data Analysis with Python

Bonus: Final Project

Υποχρεωτικές Ενότητες

Flexible hours

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι ευέλικτο και ο κάθε εκπαιδευόμενος μπορεί να το προσαρμόσει στο πρόγραμμα του, επιλέγοντας τις ώρες που του ταιριάζουν.

Flexible Learning

Δημιουργήστε το δικό σας εξατομικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, προσαρμοσμένο στο εκπαιδευτικό σας υπόβαθρο και τους στόχους σας.
Workearly | 15.000+ αποφοιτοι

Μια εκπαιδευτική εμπειρία που ξεχωρίζει από τα συνηθισμένα.

Πολλά περισσότερα από ένα απλό σεμινάριο
Write your awesome label here.

Gamified
Learning

Το Data Science School δεν είναι μια συνηθισμένη εκπαιδευτική πλατφόρμα.

Μέσα από το πρόγραμμα αναβαθμίζετε τις γνώσεις σας με διασκεδαστικό τρόπο.

Workearly

 Εκπαιδευτική Πλατφόρμα της Χρονιάς, για το 2023 στην Ελλάδα.

ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

FOLLOWERS

Career Coaching

Workearly

Bonus

Το Workearly μαζί με την εκπαίδευση σου προσφέρει δωρεάν:
  • CV & Linkedin Course

Ιανουάριος 2024

Αρχική τιμή: 400€

Xmas Offer: 180€

για περιορισμένες θέσεις

Ξεκινήστε τον Ιανουάριο. Πληρώστε σε 3 μήνες!
3 άτοκες δόσεις. Ακόμη και με τη χρεωστική σας κάρτα.
reviews

900+ Αξιολογήσεις

Το Workearly powered by Reatcode Group αποτελεί την πιο δημοφιλή εκπαιδευτική υπηρεσία upskilling και reskilling για Τεχνολογικές ειδικότητες τόσο στην Ελλάδα όσο και στα μεγαλύτερα tech hubs του κόσμου, συνεργαζόμενο με κορυφαίους οργανισμούς της Silicon Valley. Μέσα στα 3 χρόνια λειτουργίας του έχει καταφέρει να εκπαιδεύσει πάνω από 15.000 υποψηφίους, έχοντας βοηθήσει στο upskilling επαγγελματιών, εκπαιδεύσεις εταιριών αλλά και στην αλλαγή καριέρας των υποψηφίων. Η πλατφόρμα του HR School by Workearly απευθύνεται σε οποιονδήποτε θέλει να αναπτύξει δεξιότητες γρήγορα και με διασκεδαστικό τρόπο (gamification), αλλά και να πιστοποιηθεί σε επαγγελματικούς ρόλους με υψηλή ζήτηση, απολαβές και υποσχόμενο μέλλον. Την επιτυχία του HR School by Workearly ήρθε να επιβεβαιώσει η απονομή του βραβείου της «Εκπαιδευτικής Πλατφόρμας της χρονιάς» στα Education Leaders Awards 2023. 

370+ Google Reviews

500+ Linkedin Reviews

100+ Facebook Reviews

FAQ

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς λειτουργεί η εκπαίδευση, σε ποιούς απευθύνεται και πόσες ώρες πρέπει να αφιερώνω την εβδομάδα;

H εκπαίδευση είναι 100% online και στους χρόνους του εκπαιδευόμενου. H learning πλατφόρμα του Workearly αποθηκεύει αυτόματα και την πρόοδο και τα σκορ των χρηστών. Oι απορίες σε καθημερινή βάση απαντώνται μέσω private chat channels. Τέλος, υπάρχουν προγραμματισμένες live αξιολογήσεις (1-1 sessions) και coaching. Το πρόγραμμα είναι τελείως ευέλικτο και προσαρμόζεται στους δικούς σου χρόνους. Έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις τις ώρες και τον ρυθμό παρακολούθησης του προγράμματος. Όλες οι φάσεις της εκπαίδευσης είναι 100% Online και παρέχονται 24 ώρες το 24ωρο, ανάλογα με το προσωπικό σου πρόγραμμα.

Το Workearly είναι μια συνηθισμένη εκπαιδευτική πλατφόρμα;

Όχι, είναι η εκπαιδευτική Πλατφόρμα της Χρονιάς, για το 2023 στην Ελλάδα. Δεν είναι μια συνηθισμένη εκπαιδευτική πλατφόρμα, διότι φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το "Gamified Learning". Μέσα από την πλατφόρμα οι εκπαιδευόμενοι αναβαθμίζουν τις γνώσεις τους με διασκεδαστικό τρόπο.

Είναι αναγνωρισμένο;

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του Προγράμματος, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν πιστοποίηση με μοναδικό αναγνωριστικό QR Code από τη Reatcode, διαπιστευμένο φορέα από το Παγκόσμιο Ινστιτούτο HR (HRCI), με έδρα την Αμερική! Επιπλέον, σε συνεργασία με τον κορυφαίο οργανισμό Ψηφιακών Badges, τη Credly, εκδίδεται και ψηφιακό Badge! Το Workearly είναι αναγνωρισμένο για εκπαίδευση σε εταιρείες και υποψηφίους σε πάρα πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και της Κύπρου όπου αποτελεί και το πιο δημοφιλές πρόγραμμα εκπαίδευσης . Είναι αναγνωρισμένο για την υψηλή ποιότητα και τα standards εκπαίδευσης, τα πιο σύγχρονα μοντέλα εκπαίδευσης τελευταίας τεχνολογίας και την υψηλή απορρόφηση στην αγορά εργασίας. 

Get a daily dose of motivation, straight to your email.

Thank you!