Δωρεάν Αξιολόγηση Προφίλ

Write your awesome label here.

#Σε ενδιαφέρει ο κλάδος των Sports Analytics;

Μάθε δωρεάν για όλες τις διαθέσιμες επιλογές.

01.

15 Minutes Session

02.

Custom Plan

03.

Online training
Write your awesome label here.

Sports Data Analyst

Write your awesome label here.

Sports Analytics 

Education Leaders Awards 2023

Write your awesome label here.

H Εκπαιδευτική Πλατφόρμα της Χρονιάς

Μια σπουδαία τιμητική διάκριση είχε η εκπαιδευτική πλατφόρμα «Workearly powered by Reatcode Education», η οποία είναι κι επισήμως η “Εκπαιδευτική Πλατφόρμα της Χρονιάς”.

Το Workearly μέσα στα 3 χρόνια λειτουργίας του έχει καταφέρει να εκπαιδεύσει πάνω από 10.000 υποψηφίους, έχοντας βοηθήσει στο upskilling επαγγελματιών, εκπαιδεύσεις εταιριών αλλά και στην αλλαγή καριέρας των υποψηφίων. Το Workearly αποτελεί πλέον τη πρώτη επιλογή στην Ελλάδα και στη Κύπρο για reskilling και upskilling.

Data Science for Sports & Football Analytics

Αν σε προβληματίζουν κάποια ή και όλα από τα παρακάτω ερωτήματα, είσαι στο σωστό μέρος!

Κλείσε δωρεάν συνεδρία

Μπορώ να εισέλθω στον κλάδο των sports analytics;

Θα καταφέρω να ολοκληρώσω με επιτυχία το πρόγραμμα;

Αξίζει να ασχοληθώ με τα Sports Analytics;

Θα έχω τον απαραίτητο χρόνο για να παρακολουθήσω το Πρόγραμμα;

Ποια είναι η διαφορά των 2 παραπάνω certifications;

Είμαι στον χώρο των sports, μπορώ να μάθω analytics;

📊 xPods by sportrated.gr - Το πρώτο ελληνικό #podcast για τα Football Analytics!

 Ο Βασίλης Σαμπράκος, αθλητικός δημοσιογράφος και μέλος του Advisory Board του Sports Analytics School και ο Dimitris kyriakatis, co-founder του Sports Analytics School, συζητούν με κορυφαίους επιστήμονες, αθλητές, προπονητές και ειδικούς του χώρου για το μέλλον του ποδοσφαίρου στην εποχή των Data.
Vasilis Sambrakos
Principal Advisor |  Workearly

Sports Analytics School

Episode 1 | «Το εύκολο γκολ», με τον Ντέμη Νικολαΐδη

Write your awesome label here.
sports analytics school

Data Science for Sports

Η πρώτη ελληνική πλατφόρμα που εκπαιδεύει τους χρήστες στην ανάλυση δεδομένων στο ποδόσφαιρο, φέρνοντας το πρώτο αναγνωρισμένο Sports Data Science Certification Program.

What our learners say

Reviews
"Κάτι καλό γίνεται εδώ που αξίζει να το αναφέρουμε. Γνώση πλήρως προσαρμοσμένη και άψογα δομημένη, με ανθρώπινη προσέγγιση και συνεχής καθοδήγηση. Είμαι εν μέσω του sports analytics program και μετά από πτυχίο, μεταπτυχιακό και 2 online προγράμματα, μπορώ να πω πως το προτείνω ανεπιφύλακτα."

Makis Yordamis
"Joined the Sports Analytics learning, the most important in these learnings is the communication and this team is committed to this. Always supportive and reply on time with guidance on every step. Since i already have experience in Data Analytics in different field, i have to admit that their knowledge is excellent. The material goes from beginner to advanced in a very smooth way to be involved in. Excellent option for either beginner or advanced Data Analyst."

Thomas Tzortzis
"Πρωτοποριακό, άμεσο, πρακτικό, αναγνωρισμένο. Το πρόγραμμα Sports Analytics της Workearly έχει ξεπεράσει κατά πολύ τις αρχικές μου προσδοκίες. Πέρα από την εις βάθος εκμάθηση των απαραίτητων εργαλείων για την ανάλυση δεδομένων, μέσα από τον πολύ προσεκτικό σχεδιασμό και προετοιμασία των μαθημάτων, αυτό που εγγυάται την επίτευξη των προσωπικών στόχων στην βελτίωση των δεξιοτήτων είναι το πραγματικό ενδιαφέρον και η άμεση ανταπόκριση των εκπαιδευτών σε κάθε απορία. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευχαριστημένος με την επιλογή του course της Workearly."

Konstantinos Kapoulas
Workearly Sports Analytics School 

Βασίλης Σαμπράκος
Principal Advisor - R&D

Μέλος του Advisory Board @Sports Analytics School.

Ο Βασίλης Σαμπράκος έχει συμπληρώσει τρεις δεκαετίες στην αθλητική δημοσιογραφία. Σήμερα λειτουργεί ως παρουσιαστής εκπομπών και σχολιαστής ποδοσφαιρικών αγώνων στην CosmoteTV και αρθρογραφεί στο gazzetta.gr , στο οποίο λειτουργεί και ως σύμβουλος Εκδοσης. Είναι συγγραφέας του βιβλίου “The Miracle 2004”, που αναλύει την επιτυχία της κατάκτησης του Euro 2004 από την Ελλάδα, το οποίο κυκλοφορεί διεθνώς και συγκαταλέγεται στα καλύτερα ποδοσφαιρικά βιβλία που εκδόθηκαν στην Αγγλία το 2022. 

Ο Βασίλης Σαμπράκος έχει ολοκληρώσει έναν μεγάλο κύκλο μαθημάτων και έχει πιστοποιηθεί στην προπονητική, την ανάλυση της απόδοσης, τα football & data analytics, την τακτική ανάλυση και την ανάλυση αντιπάλου. Συνεργάζεται με ορισμένες από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες ανάλυσης ποδοσφαιρικών δεδομένων παγκοσμίως. Ως football content creator δημιουργεί περιεχόμενο σε όλες τις μεγάλες social media πλατφόρμες. 


Write your awesome label here.

Κάνε αίτηση για δωρεάν αξιολόγηση προφίλ