Football Analytics
Bootcamp

powered by Workearly Greece, σε συνεργασία με την Opta
Write your awesome label here.

01.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

02.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

03.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ 1.000.000 FOOTBALL DATA
sports analytics

Μάθε ⚽️ Football Analytics με τα 📊 Data της ομάδας σου

Η πρώτη ελληνική πλατφόρμα που εκπαιδεύει τους χρήστες στην ανάλυση δεδομένων στο ποδόσφαιρο, διοργανώνει το πρώτο Sports Analytics School στην Ελλάδα και την Κύπρο. Το Workearly ενώνει τις δυνάμεις του με την Opta - Stats Perform, τον μεγαλύτερο πάροχο αθλητικών δεδομένων στον πλανήτη, και διασφαλίζοντας με την εγκυρότητα δεδομένων πραγματικού χρόνου, και δίνει πρόσβαση στα πιο λεπτομερή match events εκπαιδεύοντας ταυτόχρονα στην Ανάλυση Δεδομένων!
sports analytics

📊 Μάθε Data Science  με τα Data όλων των Ευρωπαικών πρωταθλημάτων ⚽️ποδοσφαίρου 

Tο Football Analytics Bootcamp του Workearly σε συνεργασία με την Opta, αποτελεί το μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης στην Ανάλυση Δεδομένων στο Ποδόσφαιρο, όπου ακολουθείται εκπαιδευτική προσέγγιση με προσομοίωση πραγματικών job tasks για την απόκτηση των νέων ικανοτήτων. Είναι το πιο δημοφιλές πρόγραμμα πιστοποίησης στο Sports Data Science σε 10+ χώρες, και είναι το μοναδικό πρόγραμμα που εκδίδει certification badge μέσω της Credly, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε χώρα του εξωτερικού.
Write your awesome label here.

PowerBI

Write your awesome label here.

Tableau

Write your awesome label here.

Python

Write your awesome label here.

Excel

Football Stories

Γιώργος Σκουρλής
MSc Training and Optimisation of Sports Performance, Paris Saclay University, απόφοιτος του Workearly Sports Analytics School
Βασίλης Αρματάς
O Lead Academy Match Analyst της ΠΑΕ Ολυμπιακός, απόφοιτος του Workearly Sports Analytics School
Sports Analytics

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΜΠΡΑΚΟΣ

Ένας από τους καλύτερους αθλητικούς δημοσιογράφους της χώρας και από τους λίγους γνώστες των Sports Analytics, είναι μέλος του Sports Analytics School. 

Reatcode Education Workearly Reviews

Football Analytics Bootcamp

Οκτώβριος 2023

Αρχική τιμή: 420€

Early bird offer: 240€

*Ειδικές τιμές σε φοιτητές και ανέργους

Παράταση για νέες αιτήσεις 
έως 22/9/2023

Reviews

Read stories of people who have changed their lives with our programs.
Παρακολούθησα το Football Analytics School Onboarding & Full Training Course. Ένα ενδιαφέρον, κατατοπιστικό ταξίδι με αναλυτική εισαγωγή για το τι μπορεί να προσφέρει η ανάλυση των δεδομένων στην βιομηχανία του επαγγελματικού αθλητισμού, για τα πλεονεκτήματα, για τις γλώσσες προγραμματισμού που χρησιμοποιούνται στην ανάλυση δεδομένων. Συνεχίστηκε με τη χρήση βασικών και εξειδικευμένων συναρτήσεων στο Excel για τον καθαρισμό δεδομένων και από κει στα pivot tables και στο slice and dice δεδομένων. Ο επόμενος σταθμός περιελάμβανε την χρήση του Taubleu Desktop ενός σημαντικού free εργαλείου για την παρουσίαση δεδομένων από πολλές πηγές που ολοκληρώθηκε σε τρία μέρη. Ενδιαφέρον παρουσίασε η ένωση πεδίων από διαφορετικές πηγές-πίνακες και το clustering δεδομένων. Το ταξίδι στο Tableau ολοκληρώθηκε με hands on ασκήσεις σε διάφορα Case Studies από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο του Champions League. Στο τελευταίο στάδιο του ταξιδιού τα βήματα με φέρανε σε ένα άλλο εξίσου ενδιαφέρον και free λογισμικό της microsoft το Power BI. Αυτό περιείχε τέσσερα μέρη και επίσης ολοκληρώθηκε με hands on σε real Case Studies με δεδομένα από το Ευρωπαϊκό Ποδόσφαιρο. Το πιο δυνατό και ενδιαφέρον κομμάτι τα DAX (Data Analysis Expressions) με τις οποίες κυριολεκτικά μπορείς να συνθέσεις νέα δεδομένα από τα υπάρχοντα στηριζόμενος στην γνώση του Excel. Ένα μήνα ολόκληρο (Αύγουστος 2023) δεν σήκωσα κεφάλι. Σπουδαία Οργάνωση της ύλης με απτά παραδείγματα και διαβαθμισμένη δυσκολία. Συνεχή υποστήριξη και ανατροφοδότηση από την ομάδα (σύγχρονη και ασύγχρονη). Ένα μεγάλο ευχαριστώ!!! Εννοείτε ότι πάντα υπάρχει το υλικό εκεί να το δείς και να το ξαναδείς και να κάνεις φρεσκάρισμα των γνώσεων σου. AMAZING!!!

Vaios Kyriakis
Πρόσφατα παρακολούθησα το μάθημα Sports Analytics που προσφέρεται από το Reatcode . Εντυπωσιάστηκα πραγματικά με το περιεχόμενο του μαθήματος και το στυλ διδασκαλίας. Το μάθημα κάλυψε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, εκτίμησα επίσης τις πρακτικές ασκήσεις, οι οποίες με βοήθησαν να εμπεδώσω την κατανόησή μου για το υλικό. Συνολικά, μου άρεσε πολύ το μάθημα Sports Analytics και θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα σε όποιον ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα για αυτόν τον συναρπαστικό τομέα. Το μάθημα μου έδωσε τις δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζομαι για να ακολουθήσω μια καριέρα στην αθλητική ανάλυση.

Aristos Koutras
Παρακολούθησα το Sports Data Analytics course και έχω να αναφέρω μόνο θετικές εντυπώσεις για την εμπειρία μου. Το πρόγραμμα ήταν πολυ καλά δομημένο, Η επικοινωνία με την ομάδα ήταν άμεση και χωρίς καθυστερήσεις.Θα το σύστηνα ανεπιφύλακτα.

Fidias Katsouris

Κάνε Δωρεάν Αξιολόγηση Προφίλ

Όσοι ενδιαφέρονται να αλλάξουν καριέρα και να απορροφηθούν σε θέσεις σχετικές με τα Sports Analytics, μπορούν να απευθυνθούν στο Workearly, να συνομιλήσουν σε ένα session με ειδικούς επαγγελματίες και να λάβουν πληροφορίες, κατευθύνσεις και οδηγίες. Στόχος είναι να αποκτήσουν μία πλήρη και σαφή εικόνα για τις δεξιότητες που απαιτείται να διαθέτουν, τον τρόπο που θα τις αποκτήσουν, τις επαγγελματικές επιλογές που είναι διαθέσιμες σε Ελλάδα και εξωτερικό, καθώς επίσης και το αν και κατά πόσο μπορούν να συνδυάσουν το ακαδημαϊκό και επαγγελματικό τους υπόβαθρο με τον κλάδο των Sports Analytics.