Fintech - Data Science for Finance Bootcamp 2023

powered by Workearly Greece

Συνδύασε τα οικονομικά με την τεχνολογία και την Ανάλυση Δεδομένων μέσω του πρώτου Data Science for Finance Certification Program στην Ελλάδα.

Τι Περιλαμβάνει:

  • Financial Predictive Analytics & Forecasting

  • Python for Finance

  • Risk Analysis

  • Data Reporting & Visualisation Tools for Finance

  • Financial Datasets & Databases - SQL, Excel

  • Portfolio

  • PowerBI, Tableau

  • Financial Data Analytics Professional Certification
companies

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ

Χιλιάδες επαγγελματίες που το εμπιστεύονται στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, με πολλούς να είναι στελέχη εταιρειών με θέσεις ευθύνης σε μεγάλες πολυεθνικές, το Workearly αντιπροσωπεύει την νέα εποχή στην ατομική εκπαίδευση και το upskilling.

Data Science for Finance Professional Certification

Εκπαιδεύσου στην ειδικότητα με την μεγαλύτερη ζήτηση στον κλάδο των οικονομικών το 2023.

Εκπαιδεύσου στα skills που ζητούνται στην παγκόσμια αγορά των Financial Data Analytics.

Το πρώτο εξειδικευμένο πρόγραμμα πρακτικής κατάρτισης στo Data Science for Finance & Financial Data Visualization, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της Παγκόσμιας Αγοράς

Απόκτησε το Financial Data Analytics Professional Certification.

Eίναι το μοναδικό πρόγραμμα Financial Data Analytics στην Ελλάδα που εκδίδει certification badge μέσω της Credly, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε χώρα του εξωτερικού.

Εγγράψου στην Βάση Financial Data Analytics Certified Professionals.

Έχεις τη δυνατότητα να μπεις στην online βάση Financial Data Analytics Certified Professionals ώστε να βλέπουν το βιογραφικό και τα σκορ σου εκατοντάδες εταιρείες στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Εκπαιδεύσου για ευκαιρίες εξ αποστάσεως εργασίας στο εξωτερικό.

To μέγεθος της αγοράς των Financial Analytics ανέρχεται στα 11,4 δισεκατομμύρια δολάρια. Διεθνείς χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί, τράπεζες, funds και εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην αγορά του Fintech αναζητούν εξειδικευμένους οικονομολόγους Data Analysts σε όλον τον κόσμο.

#fintech2023 | #financialanalytics 

Η πρώτη εκπαιδευτική πλατφόρμα στα Financial Data Analytics
Σε ποιους απευθύνεται ;

Beginners

Σε όσους θέλουν να γνωρίσουν τον κόσμο των Financial Data Analytics και την επιστημης των δεδομένων στην αγορά των οικονομικών. 
Intermediate

Στους επαγγελματίες που βρίσκονται ήδη στον χώρο του Data Science και θέλουν είτε να εξελίξουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν το Financial Data Analytics Certification.
Eταιρείες και Οργανισμοί
Σε οποιαδήποτε ομάδα ή οργανισμό στην αθλητική βιομηχανία θέλει να εκπαιδεύσει τα στελέχη του στις τελευταίες τάσεις της αγοράς των Financial Data Analytics.

Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι τo Data Science for Finance Bootcamp;

To Data Science for Finance Bootcamp αποτελεί  αναγνωρισμένο Financial Data Science Certification Program στην Ελλάδα. Ανήσει στο Data Science School, το πιο δημοφιλές πρόγραμμα εκπαίδευσης και πιστοποίησης στο Data Science σε πάνω από 15 χώρες.
Εστιάζει στην θεωρητική αλλά και την πρακτική κατάρτιση των εκπαιδευομένων στον τομέα του Data Science for Finance προετοιμάζοντας τους έτσι για άμεση απορρόφηση σε μία από τις πιο περιζήτητες αγορές σήμερα. 

Πώς λειτουργεί η εκπαίδευση και σε ποιούς απευθύνεται; 

H εκπαίδευση είναι 100% online και στους χρόνους του εκπαιδευόμενου. H learning πλατφόρμα του Workearly αποθηκεύει αυτόματα και την πρόοδο και τα σκορ των χρηστών. Το εκπαιδευτικό υλικό είναι στα Αγγλικά, ενώ οι απορίες σε καθημερινή βάση απαντώνται, στα Ελληνικά, μέσω private channels σε συνεργασία με την Slack, ενώ υπάρχουν και προγραμματισμένες live αξιολογήσεις και test.

Πόσες ώρες πρέπει να αφιερώνω την εβδομάδα;

Το πρόγραμμα είναι τελείως ευέλικτο και προσαρμόζεται στους δικούς σου χρόνους. Έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις τις ώρες και τον ρυθμό παρακολούθησης του προγράμματος. Όλες οι φάσεις της εκπαίδευσης είναι 100% Online και παρέχονται 24 ώρες το 24ωρο, ανάλογα με το προσωπικό σου πρόγραμμα.

Είναι αναγνωρισμένο;

Το Data Science School είναι αναγνωρισμένο για εκπαίδευση σε εταιρείες και υποψηφίους σε πάρα πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και της Κύπρου όπου αποτελεί και το πιο δημοφιλές πρόγραμμα εκπαίδευσης στο Data Science. Είναι αναγνωρισμένο για την υψηλή ποιότητα και τα standards εκπαίδευσης, τα πιο σύγχρονα μοντέλα εκπαίδευσης τελευταίας τεχνολογίας και και την υψηλή απορρόφηση στην αγορά εργασίας. 

Education Leaders Awards 2023

H Εκπαιδευτική Πλατφόρμα της Χρονιάς

Μια σπουδαία τιμητική διάκριση είχε η εκπαιδευτική πλατφόρμα «Workearly powered by Reatcode Education», η οποία είναι κι επισήμως η “Εκπαιδευτική Πλατφόρμα της Χρονιάς”.
Το Workearly μέσα στα 3 χρόνια λειτουργίας του έχει καταφέρει να εκπαιδεύσει πάνω από 10.000 υποψηφίους, έχοντας βοηθήσει στο upskilling επαγγελματιών, εκπαιδεύσεις εταιριών αλλά και στην αλλαγή καριέρας των υποψηφίων. Το Workearly αποτελεί πλέον τη πρώτη επιλογή στην Ελλάδα και στη Κύπρο για reskilling και upskilling.
Write your awesome label here.

Financial Data Analytics Bootcamp

Αρχική Τιμή: 500€

Early Bird Offer: 290€

Ειδικές τιμές σε φοιτητές και ανέργους


Νέος Κύκλος:  Οκτώβριος 2023

Διάρκεια: 4-6  μήνες 
 Χρονικά Ευέλικτο

Level: Beginners / Intermediate

Languages: EN & GR

Best certification in Fintech 2023