Πως να γίνεις Football Data Analyst

H Ανάλυση Δεδομένων και η επιστήμη του Data Science έχει επεκταθεί και στον χώρο του αθλητισμού, με τα sports analytics στο ποδόσφαιρο να φέρνουν πολύ σημαντικά αποτελέσματα για τις ομάδες.

Ανάλυση απόδοσης, ανάλυση αντιπάλων, scouting, ερμηνεία και ανάλυση αποτελεσμάτων είναι μόνο κάποια παραδείγματα εφαρμογής της Ανάλυσης Δεδομένων στο ποδόσφαιρο.
Write your awesome label here.
O Βασίλης Σαμπράκος και ο Δημήτρης Κυριακάτης, Co-Founder & Managing Director του Workearly Sports Analytics School, συζητούν για τα Football Analytics καθώς και για το πόσο εύκολο είναι κάποιος να γίνει Football Data Analyst. Το Workearly Sports Analytics School, είναι η πρώτη ελληνική πλατφόρμα που εκπαιδεύει τους χρήστες στην ανάλυση δεδομένων στο ποδόσφαιρο σε συνεργασία με την Opta - Stats Perform, τον μεγαλύτερο πάροχο αθλητικών δεδομένων στον πλανήτη.


Συνδύασε Καλοκαίρι & Football Analytics.  Αν είσαι sports fan και ενδιαφέρεσαι να ασχοληθείς είτε επαγγελματικά ή για χόμπι με τα Football Analytics, τότε το Football Analytics Summer School είναι το ιδανικό για σένα.Οι απόφοιτοι έχουν τη δυνατότητα να μπουν στην online βάση Sports Certified Professionals, με συστατική επιστολή ώστε να βλέπουν το προφίλ, το βιογραφικό τις αναλύσεις και τα σκορ τους, recruiters και analysts κορυφαίων ομάδων.

Βρες το Football Analytics Summer School εδώ.