Data Science School: Νέος κύκλος σπουδών Ιανουαρίου

Ξεκίνησε ο νέος κύκλος σπουδών του Data Science School powered by Workearly.Το Data Science School αποτελεί το πρώτο και πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης πάνω στην Ανάλυση Δεδομένων στην Ελλάδα, καθώς οι εκπαιδευόμενοι, γνωρίζουν το κόσμο του data science μέσω προσομοίωσης πραγματικών job tasks και case studies σε συνθήκες remote working.Είναι το πιο δημοφιλές πρόγραμμα πιστοποίησης στο Data Science σε 15+ χώρες, και είναι το μοναδικό πρόγραμμα Ανάλυσης Δεδομένων στην Ελλάδα που εκδίδει certification badge μέσω της Credly, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε χώρα του εξωτερικού.

Ένα Digital Badge, αποτελεί την νέα γενιά των πιστοποιήσεων, και είναι ένα “μοναδικό ψηφιακό σήμα" που εκδίδεται μέσω της Credly, από το Workearly, είναι online, και πιστοποιεί δεξιότητες και γνώσεις σε μία ειδικότητα ή ένα εργαλείο. Το λαμβάνουν οι απόφοιτοι και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε χώρα του εξωτερικού. Τα Digital Badges είναι εξαιρετικά χρήσιμα γιατί είναι ορατά και κατά την κοινή χρήση τους σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και επαγγελματικά δίκτυα ή portals όπως είναι το LinkedIn.
Ο κάθε εκπαιδευόμενος έχει στη διάθεση του 8+ personal instructors, να λύσουν οποιαδήποτε απορία ανά πάσα στιγμή και να τον καθοδηγήσουν κατα τη διάρκεια της εκπαιδευτικής του πορείας. Το Data science school προσφέρει ουσιαστική διάδραση με τις εκπαιδευτικές ομάδες, την πρακτική φύση της εκπαίδευσης, την χρονική αυτονομία και την εξατομίκευση βάση μετρήσεων στην απόδοση και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του εκπαιδευόμενου, ώστε να αποκτηθούν πραγματικά οι δεξιότητες που χρειάζονται βάση των απαιτήσεων της αγοράς.

Το Data Science School είναι ιδανικό για:


  • Φοιτητές, και απόφοιτους που θέλουν να μάθουν να χρησιμοποιούν τα βασικά εργαλεία που ζητούνται καθημερινά στην αγορά εργασίας.
  • Επαγγελματίες που βρίσκονται ήδη στον χώρο και θέλουν είτε να εξελίξουν τις γνώσεις τους σε ορισμένες τεχνολογίες είτε να μάθουν νέες.
  • Άτομα που θέλουν να αλλάξουν κλάδο και να κάνουν στροφή στο data science ή να το συνδιάσουν με το τρέχον επάγγελμα τους.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι απόφοιτοι δημιουργούν το δικό τους επαγγελματικό portfolio με projects εστιασμένα στην αγορά και μπορούν να χρησιμοποιούν εργαλεία reporting και data visualization- Power BI και Tableau αλλα και βάσεις δεδομένων με τη χρήση της γλώσσας SQL. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι περισσότεροι υποψήφιοι να αφομοιώνονται άμεσα από την αγορά εργασίας.

Οι δεξιότητες που διδάσκονται στο Data Science School, είναι προσαρμοσμένες στο 95% των αγγελιών εργασίας στην Ελλάδα αλλά και τις μεγαλύτερες αγορές του εξωτερικού.Οι απόφοιτοι έχουν την δυνατότητα να μπουν στην online βάση των Data Science Certified Professionals, με συστατική επιστολή και επαγγελματικό portfolio ώστε να βλέπουν το προφίλ, το βιογραφικό και τα σκορ τους εκατοντάδες εταιρείες στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.