Bioinformatics & Healthcare Analytics School

powered by Workearly Greece

Συνδύασε την πληροφορική και την τεχνολογία με τον κλάδο της Υγείας. Εκπαιδεύσου στην πιο περιζήτητη ειδικότητα στην παγκόσμια αγορά του Healthcare το 2023-2024. 

Τι Περιλαμβάνει:

  • Εισαγωγή στην Βιοπληροφορική

  • Ανάλυση και Οπτικοποίηση Δεδομένων Υγείας

  • Data Science & Predictive Analytics in Health

  • Excel, PowerBI, Tableau

  • Portfolio

  • Bioinformatics & Health Analytics Professional Certification
  • Εισαγωγή στην Βιοπληροφορική

Έγραψαν για το Healthcare Analytics School

Το Βήμα

Ο συνδυασμός της επιστημονικής κατάρτισης στην Υγεία με την υψηλή τεχνολογία, που έχει τεράστια ζήτηση στο Εξωτερικό, ανοίγει πλέον την πρόσβαση στους Έλληνες πτυχιούχους να εργαστούν για ανεπτυγμένες αγορές του Εξωτερικού, ακόμα και εξ αποστάσεως. Το Workearly προετοιμάζει επαγγελματίες από τον χώρο της Υγείας για να διεκδικήσουν αυτές τις θέσεις εργασίας.

Fortune Greece

Οι επιστήμονες της υγείας στρέφονται στα Healthcare Analytics για ακόμη καλύτερες προοπτικές καριέρας.  To Workearly, είναι η μοναδική υπηρεσία στην Ελλάδα που εξειδικεύεται στην εκπαίδευση Healthcare Data Analysts, σύμφωνα με τα τωρινά πρότυπα της αγοράς.

in.gr

 Είναι το πρώτο πρόγραμμα σε Ελλάδα και Κύπρο που προετοιμάζει τους συμμετέχοντες,ώστε να διεκδικήσουν θέσεις, όπως Healthcare Data Analyst, Healthcare Data Scientist, Healthcare Analyst, Clinical Data Analyst, Bioinformatics Analyst, Bio-Statistician και πολλές ακόμη.

HuffPost

H ειδική υπηρεσία του Workearly για σχεδιασμό ευέλικτων εξατομικευμένων εκπαιδευτικών πλανων, φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την προσέγγιση της εταιρικής εκπαίδευσης με εξατομικευμένη προσέγγιση ανά εργαζόμενο.

Bioinformatics & Healthcare Analytics Professional Certification

Η εξειδίκευση γίνεται ολοένα και μεγαλύτερο πλεονέκτημα για την αγορά εργασίας. Ως αποτέλεσμα, η ζήτηση για την εν λόγω ειδικότητα είναι μεγαλύτερη από την προσφορά. Αυτό συνεπάγεται υψηλές αμοιβές και αναζήτηση υποψηφίων εκτός των γεωγραφικών ορίων όπου βρίσκεται η εκάστοτε εταιρεία.

Εκπαιδεύσου στην πιο περιζήτητη εξειδίκευση στην παγκόσμια αγορά του Healthcare το 2023.

Το πρώτο εξειδικευμένο πρόγραμμα πρακτικής κατάρτισης Bioinformatics & Healthcare Analytics, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της Παγκόσμιας Αγοράς

Απόκτησε το Bioinformatics & Healthcare Analytics Professional Certification.

Eίναι το μοναδικό πρόγραμμα Healtcare Tech στην Ελλάδα που εκδίδει certification badge μέσω της Credly, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε χώρα του εξωτερικού.

Εγγράψου στην Βάση των Bioinformatics & Health Analytics Certified Professionals.

Έχεις τη δυνατότητα να μπεις στην online βάση Bioinformatics & Healthcare Analytics Certified Professionals ώστε να βλέπουν το βιογραφικό και τα σκορ σου εκατοντάδες εταιρείες στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Εκπαιδεύσου για ευκαιρίες καριέρας στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Η αγορά της Βιοπληροφορικής και της Ανάλυσης Δεδομένων Υγείας προβλέπεται να φτάσει σύντομα τα 96.90 δισεκατομμύρια δολάρια. Παρέχει πολλά υποσχόμενες ευκαιρίες, προοπτικές και τη δυνατότητα εργασίας εξ αποστάσεως τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό.

#bioinformatics2023 | #healthanalytics2023

Η πρώτη εκπαιδευτική πλατφόρμα στον κλάδο της Βιοπληροφορικής και των Health Analytics
Σε ποιους απευθύνεται ;

Επιστήμονες Υγείας

Επιστήμονες από τον χώρο της Υγείας, παραϊατρικών ειδικοτήτων, φαρμακοποιοί,  ιατροί, νοσηλευτές, βιολόγοι, χημικοί και επαγγελματίες άλλων συναφών κλάδων.
Αναλυτές Δεδομένων

Επαγγελματίες που βρίσκονται ήδη στον χώρο του Data Science και θέλουν είτε να εξελίξουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν το Bioinformatics & Healthcare Analytics Professional Certification.
Εταιρείες και Οργανισμοί

Οποιαδήποτε εταιρεία ή οργανισμός στον κλάδο της Υγείας θέλει να εκπαιδεύσει τα στελέχη του στις τελευταίες τάσεις της αγοράς του Healthcare.

Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι τo Bioinformatics & Healthcare Analytics School;

To Bioinformatics & Health Analytics School αποτελεί το πρώτο αναγνωρισμένο Bioinformatics & Healthcare Analytics Certification Program στην Ελλάδα. Ανήσει στο Data Science School, το πιο δημοφιλές πρόγραμμα εκπαίδευσης και πιστοποίησης στο Data Science σε πάνω από 15 χώρες. Εστιάζει στην θεωρητική αλλά και την πρακτική κατάρτιση των εκπαιδευομένων στον τομέα της Βιοπληροφορικής και των Healthcare Analytics προετοιμάζοντας τους έτσι για άμεση απορρόφηση σε μία από τις πιο περιζήτητες αγορές σήμερα. 

Πώς λειτουργεί η εκπαίδευση και σε ποιούς απευθύνεται; 

H εκπαίδευση είναι 100% online και στους χρόνους του εκπαιδευόμενου. H learning πλατφόρμα του Workearly αποθηκεύει αυτόματα και την πρόοδο και τα σκορ των χρηστών. Το εκπαιδευτικό υλικό είναι στα Αγγλικά, ενώ οι απορίες σε καθημερινή βάση απαντώνται, στα Ελληνικά, μέσω private channels σε συνεργασία με την Slack, ενώ υπάρχουν και προγραμματισμένες live αξιολογήσεις και test.

Πόσες ώρες πρέπει να αφιερώνω την εβδομάδα;

Το πρόγραμμα είναι τελείως ευέλικτο και προσαρμόζεται στους δικούς σου χρόνους. Έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις τις ώρες και τον ρυθμό παρακολούθησης του προγράμματος. Όλες οι φάσεις της εκπαίδευσης είναι 100% Online και παρέχονται 24 ώρες το 24ωρο, ανάλογα με το προσωπικό σου πρόγραμμα.

Είναι αναγνωρισμένο;

Το Data Science School είναι αναγνωρισμένο για εκπαίδευση σε εταιρείες και υποψηφίους σε πάρα πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και της Κύπρου όπου αποτελεί και το πιο δημοφιλές πρόγραμμα εκπαίδευσης στο Data Science. Είναι αναγνωρισμένο για την υψηλή ποιότητα και τα standards εκπαίδευσης, τα πιο σύγχρονα μοντέλα εκπαίδευσης τελευταίας τεχνολογίας και και την υψηλή απορρόφηση στην αγορά εργασίας. 
companies

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ

Bioinformatics & Healthcare Analytics


Νέος Κύκλος:
Νοέμβριος 2023

Διάρκεια: 2-3 μήνες 
 Χρονικά Ευέλικτο
Level: Beginners / Intermediate
Languages: EN & GR

Αρχική τιμή: 400 € 

Regular Offer: 190€ 

αιτήσεις έως 31/10

(Περιορισμένες θέσεις)

*Ειδικές τιμές σε φοιτητές και ανέργους